Tamari Soija

Luomua Gluteeniton Maun korostaja

Tietoja tuotteesta

Urtekramin Japanilainen tamari on täyteläinen ja aromaattinen luomusoija. Soijapavut keitetään ja fermentoidaan perinteisin menetelmin kojin kanssa. Sen jälkeen sen varastoidaan, jotta syvät maust saadaan esille. Luonnollinen makujen korostaja ruoissa. Tuote on myös gluteeniton.

Markkinoija:
Midsona Finland Oy
PL 5, 01511 Vantaa

Sisältää

Vesi, SOIJAPAPU*(33 %), merisuola, koji (Aspergillus oryzae). * = Luomu.
 
Vatten, SOJABÖNOR*(33 %), havssalt, koji (Aspergillus oryzae). * = Ekologisk.
Allergeenit Soijapapu*

Sertifikaatit ja merkinnät

Tietoa

Tuotenumero 1001970
Säilytysohje Kuivassa, huoneenlämmössä (15-25 ºC). Avattuna rajallinen säilyvyys jääkaapissa (2-6 °C).

Markkinoija:
Midsona Finland Oy
PL 5, 01511 Vantaa

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 100 millilitre

Energia / KJ (Energi / KJ ) 270 KJ
Energia / Kcal (Energi / Kcal) 65 Kcal
Rasva (Fett) 1 g
- josta tyydyttyneitä ( - varav mättat fett) 1 g
Hiilihydraatit (Kolhydrat) 5 g
- josta sokereita (- varav sockerarter) 0,9 g
Proteiini (Protein) 8,3 g
Suola (Salt) 12 g
1/1

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät