Cashewpähkinäkreemi

Välipalat
Annokset:
Tietoa reseptistä Jälkiruokakreemi joka itse asiassa on terveellinen. Kokeile ja ihastu! Ei lisättyä sokeria, mutta yllättää makeudellaan. Paksu ja kermainen koostumus ilman kermaa. Tämä onnistuu vain ihanien cashewpähkinöiden ansioista. MÄÄRÄ: n. ¾ l. VALMISTUSAIKA: 10 min. SÄILYVYYS: 3 - 4 päivää jääkaapissa. KÄYTTÖ: "Terveellinen" jälkiruokakreemi hedelmäsalaatille, kesän marjoille, uunihedelmille, leivonnaisiin, marjakiisseleihin jne. VINKKI: Tämä kreemi muuntuu helposti suklaakreemiksi/kastikkeeksi, jos lisäät siihen kaakaojauhetta. Tai lisää hieman lakritsijauhetta, näin siitä tulee lakritsikreemiä. Lisäämällä siihen basilikaa tai rosmariinia, saat vihreän, makean ja raikkaan jälkiruokakreemin. Jos haluat siitä entistä makeamman, lisää hieman hunajaa tai Agave siirappia. TYÖVÄLINEET: Tehosekoitin. TERVEYSVINKKI: Terveellisempi rasva kuin normaaleissa jälkiruokakreemeissä, makeus ilman lisättyä sokeria ja sisältää lisäksi proteiineja ja kuituja. Mitä vielä voisi toivoa?
Reseptin tekijä:

Ainesosat

3 dl Urtekram cashewpähkinöitä luomu
3 - 5 dl vettä
½ luomusitruunan mehu ja kuori
1 hyppysellinen Urtekram vaniljajauhetta luomu

Ohjeet

NÄIN TOIMIT

Kaada cashewpähkinät, puolet vedestä, sitruunamehu ja -kuoret ja vaniljajauhe tehosekoittimeen ja sekoita muutama minuutti kunnes pähkinät ovat aivan murskana. Lisää loppu vesi ja sekoita, kunnes sinulla on hieno, ilmava ja sametinpehmeä cashewpähkinäkreemi.

Samankaltaisia reseptejä