Täytetyt letut cashew-vanilja kermalla

Välipalat
Annokset: 4

Ainesosat

Lettutaikina

2 Pientä, kypsää banaania
2 Kananmunaa
2,5 dl Nestettä esim. maitoa tai kaurajuomaa
1 tl. Urtekram leivinjauhetta
1 tl. Urtekram vaniljajauhetta
150 g Jauhoja
Urtekram Kookosöljyä paistamiseen

Cashew‐vanilja kerma

2 rl. Urtekram Cashewvoita
1 tl. Urtekram vaniljajauhoa
1‐2 tl. Urtekram vaahterasiirappia
1‐1,5 dl Nestettä esim. maitoa tai kaurajuomaa

Tarjoiluun

Tuoreita marjoja

Ohjeet

Letut

Sekoita kaikki lettujen ainekset kulhossa ja anna taikinan kohota 4 tuntia.
Lämmitä pannulla pieni määrä kookosöljyä ja kaada n. 1 dl taikinaa kerrallaan paistumaan. Paista lettua , kunnes se on kauniin kultaisen värinen.

Cashew‐vanilja kerma

Sekoita cashewvoi, vanijajauhe ja vaahterasiirappi ja lisää maitoa vähän kerrallaan, kunnes saat kermaisen koostumuksen. Sekoita vielä koko seosta. Kaada seosta letulle ja rullaa.
Tarjoile tuoreiden marjojen ja cashew-vanilja kerman kanssa.

Samankaltaisia reseptejä