Pilko kasvikset suuriksi palasiksi. Laita puiset grillivartaat veteen likoamaan, jotta ne eivät pala grillaamisen aikana.
Tee marinadi ja kääntele kasviksia siinä. Poista vartaat vedestä ja pistä niihin vuorotellen paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja sipulia.
Kypsennä vartaat uunissa tai grillissä. Uunissa paistettaessa käytä grillivastusta ja 230-250 asteen lämpötilaa. Paista, kunnes kasvikset alkavat saada väriä. Kääntele vartaita välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti joka puolelta.
Tee vartaiden paistuessamaapähkinävoidippi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta tamarilla ja limettimehulla. Jos dippikastike on liian paksua, lisää hieman vettä.
Ainesosat
Vartaat
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
1 punasipuli
Marinadi
6 rkl Urtekram tamarikastiketta
2 tl hunajaa
pippuria
limettimehua
Maapähkinäkastike
4 rkl Urtekram crunchy maapähkinävoita
1 tl tamaria
3 tl limettimehua
1/2 suuri valkosipuli puristettuna
vettä
Ohjeet
Pilko kasvikset suuriksi palasiksi. Laita puiset grillivartaat veteen likoamaan, jotta ne eivät pala grillaamisen aikana.
Tee marinadi ja kääntele kasviksia siinä. Poista vartaat vedestä ja pistä niihin vuorotellen paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja sipulia.
Kypsennä vartaat uunissa tai grillissä. Uunissa paistettaessa käytä grillivastusta ja 230-250 asteen lämpötilaa. Paista, kunnes kasvikset alkavat saada väriä. Kääntele vartaita välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti joka puolelta.
Tee vartaiden paistuessamaapähkinävoidippi. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta tamarilla ja limettimehulla. Jos dippikastike on liian paksua, lisää hieman vettä.