Kvinoasalaatti ja Tahinikastike

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

Salaatti

1 dl Urtekram valkoista luomukvinoaa
1 dl Urtekram punaista luomukvinoaa
200 g babypinaattia
100 g kukkakaalia
1 kypsä mango
1 tuore granaattiomena

Kastike

2 rkl Urtekram suolattua luomutahinia
2 rkl Urtekram luomuoliiviöljyä
4 rkl Urtekram luomuhunajaa
2 rkl vettä
4 rkl Urtekram luomusitruunamehua
1 hyppysellinen Urtekram luomumerisuolaa

Ohjeet

Kiehauta kummatkin kvinoat pakkausten ohjeiden mukaisesti.
Jäähdytä keitetty kvinoa.
Pese pinaatti perusteellisesti kylmällä vedellä ja anna sen valua kankaalla tai siivilällä.
Huuhtele kukkakaali kylmässä vedessä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kuori mango ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
Jaa granaattiomena kahtia ja kopauta ulkokuorta lusikalla, kunnes kaikki siemenet ovat irronneet.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään sauvasekoittimella, kunnes kastike on tasainen.
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja lisää kastike.

Liittyvät tuotteet

Samankaltaisia reseptejä