Ruoka
Reseptit
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Kuumat juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
FI
SE
DK
FI
EN
DE
Tofusalaatti, bataattia ja kermaista tahinikastiketta
Pääruoka
30 min
Annokset: 4
Maukas tofusalaatti, bataattia ja kermaista tahinikastiketta
Reseptin tekijä:
Maja Warodell
Ainesosat
Ohjeet
2 keskikokoista bataattia
150 g lehtikaalia tai mustakaalia
150 g rapeaa vihersalaattia, esim. roomansalaattia
2 avokadoa
Nippu retiisiä
2 x 125 g tofua
2 rkl Urtekram oliiviöljyä
2 rkl japanilaista soijaa
1 tl srirachaa
Tahinikastike
2 rkl Urtekram tahinia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Urtekram sitruunamehua
2 rkl vettä
1 tl Urtekram agavesiirappia
0,5 tl suolaa
Urtekram Mustapippuria maun mukaan
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Pese bataatit hankaamalla ja leikkaa ne kuutioiksi Kypsennä niitä sitten uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.
Kuutioi tofu ja kuumenna öljy paistinpannulla. Paista tofu rapeaksi ja lisää sitten soijaa ja srirachaa niin, että tofukuutiot peittyvät.
Leikkaa lehtikaali ja salaatti pienempiin osiin. Viipaloi avokado ja retiisit.
Kastike
Sekoita tahini veteen ja lisää sitten sitruunamehu, puristettu valkosipuli ja agave. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kokoa salaatti ja kaada lopuksi kastike salaatin päälle.
Ainesosat
2 keskikokoista bataattia
150 g lehtikaalia tai mustakaalia
150 g rapeaa vihersalaattia, esim. roomansalaattia
2 avokadoa
Nippu retiisiä
2 x 125 g tofua
2 rkl Urtekram oliiviöljyä
2 rkl japanilaista soijaa
1 tl srirachaa
Tahinikastike
2 rkl Urtekram tahinia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Urtekram sitruunamehua
2 rkl vettä
1 tl Urtekram agavesiirappia
0,5 tl suolaa
Urtekram Mustapippuria maun mukaan
Ohjeet
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Pese bataatit hankaamalla ja leikkaa ne kuutioiksi Kypsennä niitä sitten uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.
Kuutioi tofu ja kuumenna öljy paistinpannulla. Paista tofu rapeaksi ja lisää sitten soijaa ja srirachaa niin, että tofukuutiot peittyvät.
Leikkaa lehtikaali ja salaatti pienempiin osiin. Viipaloi avokado ja retiisit.
Kastike
Sekoita tahini veteen ja lisää sitten sitruunamehu, puristettu valkosipuli ja agave. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kokoa salaatti ja kaada lopuksi kastike salaatin päälle.
Samankaltaisia reseptejä
Rapeaa tofua, punaista currya ja riisinuudelia
Brussels & Beets Pizza
Bataattia, täyteläistä guacamolea ja mausteisia kikherneitä
Grillattua tofua yrttipedillä
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent